Se din Notion-agents hukommelse

I dette hjælpedokument

Lær, hvordan Notion-agenten bruger hukommelse til at huske detaljer om dit arbejde.

Gå til Ofte stillede spørgsmål

Notion-agenten kan bruge sin hukommelse til at forstå nyttig kontekst om din rolle, dit aktuelle arbejde, dem, du ofte samarbejder med, og vigtige sider. Din hukommelse er privat og hjælper med at forme Notion-agentens svar, men den erstatter ikke de sider, databaser eller tilknyttede værktøjer, der indeholder de mest opdaterede oplysninger.

Sådan ser du din Notion-agents hukommelse:

  1. Gå til Indstillinger → Notion AI.

  2. I sektionen Hukommelse skal du finde Gemte hukommelser og vælge Hukommelse for at åbne databasen med din hukommelse eller Om-side for at se den opsummering om dig, som dine agenter læser.

Ejere af arbejdsområdet kan slå hukommelse til eller fra for Notion-agenten i hele arbejdsområdet. Når den er slået fra, kan ingen Notion-agenter eller AI-værktøjer, der er forbundet via MCP, gemme eller bruge hukommelse. Tilpassede agenter har hver deres egen indstilling for hukommelse, som alle, der kan redigere agenten, kan styre.

Når hukommelse er slået til for dit arbejdsområde, bestemmer du selv, hvordan den fungerer for dig:

  • Hukommelse er som standard slået til for din Notion-agent. Du kan til enhver tid slå den fra med kontakten Brug hukommelse under Indstillinger → Notion AI → Hukommelse. Det forhindrer også AI-værktøjer, der er forbundet via MCP, i at bruge din hukommelse. Hvis du ser Deaktiveret af arbejdsområdets administrator, har en ejer af arbejdsområdet slået hukommelse fra.

  • Hukommelse er som standard slået fra for hver tilpasset agent. Du kan slå den til for en bestemt tilpasset agent, når du ønsker, at den skal lære over tid.

Notion-agenten kan huske nyttige oplysninger som:

  • Din rolle, dit team og de personer, du ofte arbejder sammen med.

  • Dine aktive projekter og arbejdsgange.

  • De sider, du bruger ofte.

  • Præferencer eller rettelser, som du deler i chats.

Hukommelsen fungerer bedst til oplysninger, der forbliver nyttige over tid. Den er ikke beregnet til enkeltstående anmodninger eller fakta, der bør hentes fra en aktuel kilde.

Din agent gemmer oplysninger i hukommelsen, mens I arbejder sammen i en chat. Lige nu bruger den ikke dine andre sider, kommentarer eller tilknyttede apps til at opbygge hukommelsen.

Oplysninger i hukommelsen kan også komme fra AI-værktøjer, som du forbinder til Notion. En agent, der er forbundet via Notion MCP, kan oprette og læse oplysninger i din hukommelse direkte ved hjælp af Notions hukommelsesværktøjer. Derfor kan værktøjer, du bruger uden for Notion, som Claude Code, ChatGPT eller Codex, føje oplysninger til den samme hukommelse.

Din hukommelse gemmes i Notion, så du kan tage den med dig. Når du forbinder andre AI-værktøjer via MCP, kan de læse og skrive i den samme hukommelse. På den måde kan du skifte mellem værktøjer og stadig have din hukommelse med dig.

  • Din hukommelse er kun tilgængelig for dig.

  • Notion-agenten blander ikke din hukommelse med andres.

  • Hukommelsen giver ikke din agent adgang til noget nyt. Notion-agenten kan kun bruge indhold, som den allerede har tilladelse til at se.

  • Det samme gælder for AI-værktøjer, som du forbinder via MCP. En forbundet agent kan kun bruge indhold, som du allerede har tilladelse til at se.


Ofte stillede spørgsmål

Hvad er hukommelsen?

Hukommelsen består af oplysninger, som din Notion-agent og dine tilpassede agenter lærer over tid, såsom din rolle, dine prioriteter, dine samarbejdspartnere og vigtige sider. Den giver dine agenter mere kontekst i fremtidige chats.

Er hukommelsen privat?

Ja. Hukommelsen er privat for hver bruger.

Kan jeg redigere eller slette noget i hukommelsen?

Ja. Åbn din hukommelse, og rediger eller fjern det, du ikke vil have, at din agent skal huske.

Hvem bestemmer, om hukommelsen er tilgængelig?

En ejer af arbejdsområdet bestemmer, om Notion-agenten kan bruge hukommelsen i arbejdsområdet. Hvis det er tilladt, kan du slå hukommelsen fra for dig selv. Tilpassede agenter har deres egen indstilling for hukommelse, som er slået fra som standard og kan slås til af alle, der kan redigere agenten.

Skal jeg have et betalt abonnement for at bruge hukommelsen?

Hukommelsen er tilgængelig, når Notion AI er slået til i dit arbejdsområde. Notion AI, som omfatter Notion-agenten, er en del af Business- og Enterprise-abonnementerne. Hvis du gemmer oplysninger i hukommelsen via et andet AI-værktøj, der er forbundet via Notion MCP, kan du stadig se dem i din hukommelsesdatabase i Notion.


Giv feedback

Var denne ressource nyttig?


Powered by Fruition