Jakaminen ja käyttöoikeudet

Voit jakaa Notion-sivusi asiakkaiden, tiimin jäsenten ja yhteistyökumppaneiden tai internetin kanssa! Tässä käymme läpi, miten voit jakaa sisältöä ja tehdä yhteistyötä muiden kanssa Notionissa.

Suositut aiheet

Näytä kaikki
 
Jakaminen ja käyttöoikeusasetukset

Ohjeasiakirja

Jakaminen ja käyttöoikeusasetukset

 
Hallitse jäseniä ja vieraita

Ohjeasiakirja

Hallitse jäseniä ja vieraita

 
Muistutukset

Ohjeasiakirja

Muistutukset

 
Tiimitilojen esittely

Ohjeasiakirja

Tiimitilojen esittely

 
Kommentit, maininnat ja reaktiot

Ohjeasiakirja

Kommentit, maininnat ja reaktiot

 
Luo ja hallitse ryhmiä

Ohjeasiakirja

Luo ja hallitse ryhmiä

Suositut oppaat

Näytä kaikki

Usein kysytyt kysymykset

Miksi kutsumani vieras lisättiin sen sijaan jäseneksi?

Jos jaat sisältöä henkilölle, joka käyttää jotakin organisaatiosi sähköpostidomaineista, Notion lisää hänet maksulliseksi jäseneksi, ei vieraaksi. Organisaatiosi sähköpostidomaineja käyttävät henkilöt katsotaan osaksi tiimiäsi, joten he liittyvät jäseniksi. Näin on tarkoituskin, eikä tilauksesi vierasraja vaikuta siihen.

Vieraat on tarkoitettu organisaatiosi ulkopuolisille henkilöille, kuten alihankkijoille tai asiakkaille. Jos haluat lisätä jonkun vieraaksi, jaa sisältöä henkilölle, jonka sähköpostiosoite ei kuulu mihinkään organisaatiosi domaineista.

Organisaatiosi domaineihin kuuluvat sallittu sähköpostidomain, työtilan omistajan domainia vastaava sähköpostidomain tai jokin työtilasi vahvistetuista domaineista.

Mikä ero on siinä, jos jaat Notion-sivusi linkin avulla kenelle tahansa verkossa verrattuna siihen, kun jaat sen Notion-sivustona?

  • Jos haluat tehdä yhteistyötä asiakkaan kanssa ehdotuksen parissa, kannattaa ehkä käyttää julkista jakolinkkiä.

  • Jos haluat kertoa uusimmista matkoistasi, voit julkaista Notion-sivusi Notion-sivustona. Tämän avulla voit ottaa käyttöön hakukoneindeksoinnin laajemman yleisön tavoittamiseksi, mukauttaa sivusi ulkoasua ja paljon muuta.

Vie-painikkeeni puuttuu, se ei näy missään valikossa.

Ota vienti pois käytöstä-asetus saattaa olla käytössä Suojaus-välilehdellä Asetuksissa vasemmassa sivuvalikossa. Sinun on oltava työtilan ylläpitäjä ja käytettävä työpöytäversiota muuttaaksesi tätä.

Voinko rajoittaa pääsyä tietokannan eri osiin? Voinko tehdä niin, että jotkut ihmiset näkevät tietyt tietokantasivut, mutta eivät muita?

Voit määrittää tiettyjä käyttöoikeuksia henkilöille, jotka on tagattu henkilöominaisuuteen tai Luonut-ominaisuuteen tietokannassasi. Lue lisää tietokantasivun käyttöoikeuksista täältä →

Onko sinulla vieläkin kysymyksiä? Lähetä viesti tukeen
Powered by Fruition