Proefversies van betaalde abonnementen

In dit help-artikel

Ontdek hoe je een proefversie van de betaalde abonnementen van Notion kunt gebruiken.


We bieden proefversies van het Business-abonnement aan voor teams die met Notion aan de slag gaan. Als je nieuw bent bij Notion, kun je een proefversie van het Business-abonnement starten wanneer je je workspace aanmaakt.

Wanneer je een proefversie start vanuit het Gratis abonnement, word je meestal gevraagd om een betaalmethode toe te voegen. De meeste proefversies duren 14 of 30 dagen, afhankelijk van het aanbod. Wanneer je proefversie afloopt, gaat je workspace automatisch over naar het betaalde Business-abonnement, tenzij je vóór die tijd annuleert. Als er geen betaalmethode bekend is wanneer je proefversie afloopt, word je in plaats daarvan gevraagd om de upgrade te bevestigen. Je kunt zien hoeveel dagen er nog over zijn in je proefversie en deze op elk gewenst moment annuleren via Instellingen → Facturering.

Tijdens een proefversie van het Business-abonnement heb je toegang tot alle functies in het Business-abonnement, waaronder:

  • Notion AI, inclusief AI-vergadernotities, Researchmodus, Notion AI-connectors en meer

  • Geverifieerde pagina's

  • Privé-teamspaces

  • SAML SSO

  • Premium-koppelingen

Voor een volledig overzicht van de functies die bij het Business-abonnement horen, kun je onze prijspagina → raadplegen

Proefversies van het Business-abonnement zijn alleen beschikbaar voor teams die een professioneel domein gebruiken en nog geen Business- of Enterprise-abonnement hebben. Als je een educatief of persoonlijk domein gebruikt, komt je team niet in aanmerking en moet je een nieuwe workspace instellen met een professioneel domein om toegang te krijgen tot dit aanbod.

Je moet ook de webapp of desktopapp van Notion gebruiken om de proefversie te starten.

Je kunt op elk gewenst moment tijdens je proefversie upgraden:

  1. Ga naar Instellingen → facturering.

  2. Select Proefversie beheren.

  3. Kies voor upgraden.

Als je nog geen betaalmethode hebt toegevoegd, word je gevraagd er een in te voeren. Je betaalde abonnement start zodra je bevestigt.

Als je proefversie al is ingesteld om door te gaan met het Business-abonnement, toont Proefversie beheren de datum en het geschatte bedrag dat je in rekening wordt gebracht in plaats van een optie om te upgraden. Je hoeft niets te doen om het Business-abonnement te behouden.

Je kunt je proefversie op elk gewenst moment annuleren. Als je al voor een abonnement betaalt, eindigt de proefversie meteen en ga je terug naar dat abonnement. Als je je proefversie vanuit het Gratis abonnement bent gestart, behoud je de functies van het Business-abonnement totdat je proefversie afloopt. Daarna ga je terug naar het Gratis abonnement en verlies je de toegang tot functies die alleen bij het Business-abonnement horen.

Lees meer over wat er gebeurt als je je abonnement downgradet →

Je moet eigenaar van de workspace zijn om de factureringsinstellingen te kunnen zien. Zo annuleer je je proefversie:

  1. Ga naar Instellingen → Facturering.

  2. Select naast Business-proefversie de optie Proefversie beheren.

  3. Select Proefversie annuleren.

  4. Bekijk de functies waartoe je de toegang verliest en bevestig vervolgens je annulering.

Als je een banner ziet over een geplande wijziging van je abonnement, is je annulering al ingesteld. Je kunt dit ongedaan maken via die banner. Als je problemen hebt met het annuleren van je proefversie, kun je contact opnemen met support voor hulp.

Als je Facturering niet ziet in Instellingen, vraag dan een eigenaar van de workspace om de proefversie te annuleren.

Als er voor je workspace een betaalmethode is opgeslagen, gaat je Business-abonnement automatisch in aan het einde van je proefversie.

Dit geldt ook voor de meeste proefversies die zijn gestart terwijl je het Plus-abonnement had. Wanneer je proefversie afloopt, gaat je workspace automatisch verder met het Business-abonnement. Je gaat hiermee akkoord voordat je proefversie begint, dus er zijn geen onverwachte kosten. Als je niet wilt doorgaan, annuleer dan voordat je proefversie afloopt.

Als er geen betaalmethode is opgeslagen, word je aan het einde van je proefversie gevraagd je upgrade naar het Business-abonnement te bevestigen.


Geef feedback

Was deze bron nuttig?


Powered by Fruition